perjantai 10. maaliskuuta 2017

Siperia opettaa

Kauniit kevättalven päivät kuluvat sisällä yskänlääkettä hörppien ja yskien röörejä auki. No, yskä lähtee yskimällä ja nuha niistämällä. Toivottavasti. Kovin moni on manannut pitkään jatkuvaa lentsuaan ja itsekin olen taipuvainen yhtymään kuoroon.
Aurinkolomalta palattuani sairastin viikon petinpohjalla ja kun kunto vähän antoi myöten jatkoin normaalia arkea. Kävin jopa hiihtämässä muutaman kerran vaikkei meno maistunutkaan entiseltään. Ikääntymistäni siitä moitin. Vaan taisipa jäädä toipuminen kesken eikä fysiikka kestänytkään. Nyt sitten otan lusikan kauniiseen käteen ja lepään kun kerran ei ole pakko rientää työn perään.

Jos on ollut kauniita pakkaspäiviä on ollut myös uskomattoman kirkkaita kuutamoöitä! Lumi kimalteli timantteina kuun valossa, kelpasi niitä unen karatessa ihailla!


4 kommenttia:

 1. Kurkkasin tuolta Kissin sivuilta... Oli itsellä monta viikkoa niin et kuume sahasi ja buranaa meni. Keksin sitten vanhan konstin ja söin kolmena päivänä peräkkäin aamuin illoin kokonaisen valkosipulin kynnen pilkottuna ja nesteen kera. Hajuhaittaa oli hiukan;) varsinkin vessassa käydessä mut loppui kuumeilu!! Nyt pari päivää menny ja olo hyvä. ja hajustuskin normi;D hyvää sairastelua, parane pian, ja muita samanlaisia toivotteita ynnä manauksia...aouuuu!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos toivotuksista, heti tuntuu paremmalta! Minulla on tämmönen kuumeeton versio ja jos ei tää tästä rupea paranemaan pitänee ottaa valkosipulit käyttöön : )

  VastaaPoista
 3. Jatkui se kuumeilu ja kun 4 viikkoa oli täys, perjantaina viikko sitten menin jonottamaan terveyskeskukseen aikaa. Vähän yli puoli tuntia siinä äimäilin ja huomasin et niillä on joku atk-hässäkkä ja tuskastuin, tuumien että tulen maanantaina uudestaan. Pöpöt ilmeisesti säikähti ilmapiiriä ja viimeinkin hävisi;DDD Outoa mutta hyvä näin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuuluu taudinkuvaan tänä talvena tuo aaltoilu. Itsekin turvauduin TK:hon ja lääkärin reseptiin. Tai ehkäpä noita pöpöjä voisi säikäyttää vanhan kansan konsteilla - terva, viina ja sauna, vois olla hetken hauskempaa sairastaa : )

   Poista