Hae tästä blogista

perjantai 9. toukokuuta 2014

Iloinen yllätys

Verkkopankissa odotti iloinen yllätys, ajoneuvovero!
Ai että mitenkö ajoneuvovero voi olla iloinen yllätys? Syy siihen löytyy pari vuotta taaksepäin esikoiseni kanssa viettämästäni päivästä, josta kerroinkin täällä blogissani (Jotain uutta, jotain sinistä)
Avainsana on hybridi. Verottaja suosii vähän bensiiniä kuluttavia vähäpäästöisiä autoja. Paitsi tämän yllätyksen vuoksi olen kyllä tyytyväinen pieneen siniseeni, erityisesti sen sisätilojen muunneltavuuteen.
Aivan kaikki nappulat ja säädöt eivät vieläkään ole minulla hallussa. Jopa niin että olen joutunut silmätikuksi Prisman parkkipaikalla. Kauppaan aikoessani olin vahingossa lukinnut keskuslukituksen sisäpuolelta ja kun yritin avata ovea kahvasta auto alkoi vimmatun ujeltamisen...varashälytin!
Yritin konstia jos toistakin, mutta en osannut sammuttaa sitä ja arvatkaa oliko kärsivällisyyttä etsiä käyttöohjekirjasta neuvoa! En tänä päivänäkään vielä tiedä miten se sammui, ehkä sillä on jonkinlainen automaattinen aikakatkaisu.


4 kommenttia:

  1. Olipas iloinen juttu, en ollut tämmösestä aikaisemmin kuullutkaan! Nyt satsaat sen ansaitsemasi/säästämäsi rahan itseesi ja vain itseesi! (noh, puutarha voisi olla hyvä kakkonen). Oikein hyvää äitienpäivää ja kesän ekaa viikonloppua! Nyt alkaa kesä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, ehkä se kauan aiottu käynti kosmetologilla olisi viimeinkin syytä toteuttaa : ) Sormet upotan multaan jokatapauksessa.
      Toivotan sinullle ja perheellesi alati jatkuvaa äitienpäivää

      Poista