Hae tästä blogista

torstai 10. toukokuuta 2012

Kolme kertaa yllätys

Toukokuu on päättäjäisten ja retkien aikaa. Rovaniemen kaupungin liikuntaryhmätkin tekivät oman retkensä suuntana kylpylähotelli Levi.
Mukaan lähtijöitä oli paljon, kuljettamaan tarvittiin kaksi 66-paikkaista 'eskelistä' !

Ensimmäinen yllätys oli linja-autoasemalla Iippa, joka työhön tullessaan oli keksinyt meidän porukkamme lastautumassa kyytiin. Pikamorjenstus ja hyvän matkan toivotukset! Kiitos, Iippa. Toivotuksistakohan lie se kolmas iloinen yllätys.... vaan edetäänpä järjestyksessä.

Toisen yllätyksen koin laittaessani matkatavaroitani bussin ruumaan. Kuljettajanamme toimi entinen työkaverini 'armeijavuosilta' ! Ja jota en ole tavannut vuosikymmeneen.
Totta kyllä, että suhteellisen nuorena eläkkeelle PV:n palveluksesta jäävät pestautuvat usein johonkin kuljetusyritykseen, mutta silti!
Kuljettajamme on eläkkeelle jäätyään, paitsi bussikuskiksi, myös metsästystä harrastavana  ryhtynyt kasvattamaan Suomen ajokoiria. Voitte uskoa, että  puhuttavaa riitti aiheesta jos toisestakin.


Se kolmas ja suurin yllätys liittyy oheiseen lehtileikkeeseen!

Olimme huonetoverini kanssa rentoutumassa altaissa, kun luoksemme uiskenteli nuori nainen, joka tervehti ja katsoi hymyillen suoraan silmiini.

Hän oli Mari, minulle aivan erityinen ihminen!
Marilla oli aikanaan lehtijutussakin alhaalla näkyvä Pepsi, joka oli Juuson ja Iidan pentu (G. Limonade).
Asuimme lähekkäin ja noina vuosina kulimme paljon yhdessä pitkin metsiä koirinemme.
Pidin Marista kovasti ja jäin kaipaamaan häntä, kun elämä kuljetti  nuorta omia polkujaan.

Toista kymmentä vuotta on kulunut edellisestä tapaamisestamme.
Kävi ilmi, että Mari on aviossa husky-yrittäjän kanssa : D ja oli nyt viettämässä syntymäpäiväänsä lastensa kanssa kylpylässä.
 http://www.pallashusky.com/suomi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti