Hae tästä blogista

keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Tylsääkö?



Tämä blogini on muotoutunut omanlaiseksekseen, mutta siitä puuttuu alkuaikojen hengenpalo, se ei inspiroi. Tylsää.

Sattumoisin huomasin paikallislehdessä ilmoituksen luovan kirjoittamisen ryhmästä, jota tulisi ohjaamaan teatterin ammattilainen, näyttelijä ja draamaopettaja ja mitä kaikkea hän teatterissa tekeekään. Siis sinne! Paikalle saapui yllätyksekseni  paljon  kirjoittamisesta kiinnostuneita ihmisiä, ikähaitari parikymppisistä  eläkeläisiin. Yhtään tylsää hetkeä ei  mahtunut parituntiseen, ryhmän vetäjä oli taitava saamaan porukan mukaan! Aivan super! Näin hauskaa minulla ei ole ollut aikoihin!

Tässä hengentuotteemme,  koko ryhmän yhteisesti tuottama kirje, johon jokainen sai vuorollaan kirjoittaa vain yhden lauseen ilman pistettä tai pilkkua, seuraava kirjoittaja sai päättää jatkuuko lause.

4 kommenttia:

  1. Kirjoittaminen on hieno harrastus! Osaisinpa itse, vaan kun en. Siksi mä kuvaan...enkä mä oo siinäkään kummoinen. Keskinkertaisuus toisaalta riittää jo pitkälle! Hyvää tulevaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Sinun kuvasiko keskinkertaisia, höpsistä sanon minä, ne ovat upeita ! Mielelläni myäs luen mitä kertrot kuvistasi. Rentouttavaa viikonloppua sinulle ja perheellesi.

    VastaaPoista
  3. Minullakin välillä kirjoittaminen hukassa. Olen myös kokeillut joitakin kursseja, joista saakin hetkeksi taas kirjoittamisen puhtia. Sitten se taas hiipuu. Hauska kurssi teillä.

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaminen on mukavaa puuhaa, kun on joku, jolle sanottavansa osoittaa. Tämä bloggaaminen on toisinaan puuduttavaa, kun ei tiedä mikä aiheista lukijoita kiinnostaa. Toisaalta tästä tulee itselle pienimuotoinen päiväkirja, voi tarkistaa mitä milloinkin on tapahtunut, ja ehkä palata niihin tunnelmiinkin.

    VastaaPoista