Hae tästä blogista

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Tietokone telakalla

Blogini on jäänyt lähes heitteille. Syitä on monia, mutta ettei menisi selittelyksi syistä tärkein on huonosti toimiva tietokone.  Puolitoista vuotta taaksepäin ostin uuden tietokoneen, koska vanhan prosessori oli hidas ja muistiakaan ei ollut riittävästi. Siis sillä tietokoneella : ) 
Hankintani ei sitten mennyt täysin nappiin, kovalevy hajosi ja nyt  kone on takuuhuollossa, kiitos EU:n pitkien takuumääräysten.

Elämä on mallillaan, vaikka surenkin tuota tietyömaan pilaamaa maisemaa. Maa on autio ja tyhjä, puut puuttuvat, ikiaikaiset kalliot on räjäytetty ja ne pienet suolämpäreet joista oli niin hauska seurata hillan kukintaa ovat hautautuneet tielinjan alle.
Ehkä vielä laitan kuvia tuosta työmaasta tänne kunhan koneeni palaa kotiin.

2 kommenttia:

  1. Onko uusi koneesi läppäri vai pöytäkone? Mulla on nyt mietinnässä uusi tietokone, kun vanhalta pöytäkoneeltani ei pääse enää nettiin. Salama peijooni särki yhteyden. Ostaisinko sittenkin pöytäkoneen? Saan käyttää poikaystävän läppäriä, mutta on tämä hankalaa, kun mulla on kuvia niin mielettömästi ja niitähän ei tässä kaverin koneessa ole. Jonkin verran niitä on pilvessä, mutta äääh, en tiedä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pöytökoneeseen päädyin ja koska kirjoitan melko paljon minulle sopii tämmöinen erillinen näppis paremmin. Tai ehkä se on vain tottumiskysymys.

      Poista