Hae tästä blogista

torstai 20. syyskuuta 2012

Tervetuloa retkiseurakseni



Rovaniemi tarjoaa upeat maastot ulkoiluun ja kuntoiluun.
Näitä maisemia olen saanut ihailla  vuosikymmeniä.
Olen asunut pariin otteeseen muualla, mutta aina palannut takaisin Korkalovaaraan.
Ensimmäisen kerran muutin tänne pienten poikieni kanssa ja jo silloin löysimme tämän hetteen. Huimat vauhdit pulkkamäkenä tarjosi vaaran pohjoisrinne.

Näissä maisemissa kuljmme myös Juuson ja Iidan kanssa ympäri vuoden. Tosin talvella kulku oli rajoitetumpaa, koska kesäiset  latupohjat ovat hiihtäjille varatut ja ne ovat profiililtaan kilpahiihtäjien tasoa. Kuitenkin siellä risteilee myös talvella kinttupolkuja, lenkkeilijät ovat ottaneet vaaran haltuunsa.

Täältä myös uudelleen kukintansa aloittanut orkideani on saanut kalkitonta vettä juodakseen : )


6 kommenttia:

  1. Aivan ihania syksyisiä kuvia :)

    VastaaPoista
  2. Aurinkoisina päivinä värit pääsevät esiin. Tänä iltana tuli ukkoskuuron kaltainen sade, osassa taivasta paistoi aurinko ja sateenkaarikin oli valtavan suuri! Ajattele: syyskuun lopulla!

    VastaaPoista
  3. Jestas, mitä kuvia!! Meillä oli torstaina melkonen ukkonen, rakeita satoi ja pian sitten taas aurinko paistoi ja sateenkaari loisti ja ukkonen jyrähteli. Luonto näytti voimansa. Mukavaa viikonloppua!!

    Ihana Ilmari!!

    ps. lisää tänne se NIMI/URL kommentointi mahdollisuus (älä kysy kuinka, mutta sellainenkin on bloggerissa) , se antaa mahdollisuuden muillekin kommentoijille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matkalaukku on purettu hiukan pidemmän 'retken' jälkeen, kuvien purku edessä. Samakohan myrsky myllersi Malagassa vakavin seurauksin.. mie seurasin turvallisesti hotellista..

      Mie yritän noudattaa tuota vinkkiäsi, tulosta en takaa kun en ole pesunkestävä nörtti.

      Poista
  4. Tuolla linjoilla tuli pentuna usein laskettua mäkeä pulkalla ja suksilla. Viimeiset puusukset taisin sinne katkaista muuten! Niin ja taitaa olla keisarinlähde tuossa yhdessä kuvassa. Meidän talon lapset lähti monesti isolla porukalla makkaran paistoon ja hörppimään vettä päälle. Kiitos kuvista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet aivan oikeassa, Keisarin lähdehän se. Kävitkö koskaan Santavaarassa Kuninkään laavulla? Se on minun sieluni maisema!

      Poista