Hae tästä blogista

torstai 7. heinäkuuta 2022

Pyöräillessä nähtyä

 Pyöräilykausi on alkanut ja toisinaan on kamera mukana, useimmiten kuitenkaan ei.  Jotain kuitenkin on tallentunut kortille. 

Kevät oli kylmä ja tuulinen, alkukesä lämpimämpi mutta yhä tuulinen.  Tässä kooste muutamalta reissulta.


Talkoovoimin ylläpidetty talviuintikeskus oli ehkä viimeistä kertaa käytössä.  Rovaniemelle on suunnitteilla uusi talviuintikeskus, mutta sen rakentamista on siirretty jo kahtena vuonna. Talkoovoimiin ei ole löytynyt uusia tulijoita ja ymmärrettävästi väki on väsynyt sinnittelemään.
Tällä paikalla järjestettiin talviuinnin MM-kisat vuonna 2014
 

Näitä maalauksin kaunistettuja betonikoppeja löytyy useita kaupungilta. Lisäksi vielä alikulkutunneleitakin on alettu koristelemaan maalauksin. 
Vanhasta Rovaniemestä on Lapin maakuntamuseo laittanut kaupungilla oleviin sähkökaappeihin valokuvanäyttelyn, Kuvat ovat 1900-luvun alkupuolelta 1960-luvulle.

Minäkö paparazzi?   En suinkaan, yksityisyys on hyvin suojattu!

Ei aivan tavallisin auton pysäköinti 👀 

4 kommenttia:

  1. Hyviä kuvia, mun mielestä olisi kivaa ja erittäin suotavaa, jos joka paikassa annettaisiin betonipunkkerit ja alikulut ymv maalaajien, taiteilijoide käyttöön, tulisi silmäniloa kaikille. Sulla oli ollut koiravieraita. Kyllä koiratkin tarvii "nauskuusia"!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu Iippa seilaa kahden kodin väliä ja saan nauttia koiravieraista. Tai oikeastaan koiratuttavista, Mindillä on aina paaaaljon asiaa ja Jade haluaa sylitellä. Koko lauma aikoo viettää talven Rovaniemellä niin että lupeissa on edelleen koirallisia lenkkejä.

      Poista
  2. Ihana tuo kuva, jossa olit suojannut yksityisyydet, heh

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vasta nyt huomasin katsoa kommentteja....hassuttelen joskus kameralla, tosin tuo kuva syntyi ihan puhtaasti vahingossa :D

      Poista