Hae tästä blogista

tiistai 16. joulukuuta 2014

Maanantain vierotusoireet

Viikonlopun jälkeen olo tuntui jotenkin vajaalta, maanantai tuntui etsivän käynnistymistään. Ohjatut kuntoilut ovat joulutauolla mutta jokaviikkoinen rytmi istuu verissä. Viikko on alkanut maanantaiaamun kuntosalilla, ruumis kaipasi 'rääkkäämistään' eikä siihen reipaskaan kävely tunnu riittävän.
Päättelin, että koska minun ryhmäni salivuoro on ma klo 9.00 sali olisi tyhjänä kaikkina kalenteriin merkittyinä ohjattuina tunteina. Niinpä heti virka-ajan alettua soitin kaupungin liikuntatoimistoon ja kysyin voiko salille mennä omatoimisesti. Luvan saatuani napsautin saunan päälle ja lähdin katsomaan josko ovet olisivat auki. Kuten kuvasta näkyy - olivat. Sain ihan yksin koko salin arsenaalin käyttööni ja viikko pyörähti käyntiin täynnä energiaa.

Ja mikä parasta, kalenterissa ei ole merkintöjä!

4 kommenttia:

  1. Jaa, vai vieroitusoireita kuntosalilta! Tuollaiseen en oo vielä ikinä eksynyt. Pitänee välttääkin, jos se aiheuttaa riippuvuutta. Tosin minulle liikunta ei oo koskaan suonut positiivista tunnetta, että tuskin pelkoa! Mukavaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
  2. Olen koko ikäni tykännyt liikkumisesta, 'koiravuosina' tein sitä jopa työksenikin. Korkalovaara pitää huolen myös osaltaan kuntoilusta. Jos lähtee kävellen tai pyörällä kaupungille takaisin kotiin palatessa väistämättä vastassa kilometrien ylämäki. Auto on mukava ja tarpeellinenkin apuväline, varsinkin näillä loskakeleillä.
    Hyvää joulua ja makeita kuvia tulevallekin vuodelle!

    VastaaPoista
  3. Jestas...siinä on mennyt aikaakin, kun olet taatusti pomppinut koneelta, vehkeeltä toiselle, sillä ihan taatusti halusit kokeilla jokaista!! Mistä ihmeestä saat tuota energiaasi???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tunteroinen ja pullollinen vettä siellä hupeni : ) Jäinpä miettimään kysymystäsi....paitsi tuosta liikunnasta tulee energinen olo niin suurena voimanlähteenä on se että voin ja saan tehdä niitä asioita joita itse haluan. Tärkeimpänä ovat kuitenkin ihmiset, joita tapaan joko livenä tai sitten näin netin välityksellä. Kiitos sinulle monista iloisista tuokioista!
      Hyvää ja rentouttavaa joulun aikaa sekä onnekasta uutta vuotta!

      Poista