Hae tästä blogista

tiistai 16. helmikuuta 2016

Ystävien päivänä


Ulkoilutin viikonloppuna autoani hiukan pitemmän kaavan mukaan, kelistä huolimatta. Ilma oli maitomaisen utuinen, tien peitti paksu uuden lumen kerros, keskitiellä muutaman auton jäljet, paikoin sakeita lumikuuroja...ja peltoaukeilla vähäinenkin kontrasti tienreunoihin hävisi, kun pilvet heijastivat kaiken valon takaisin lumeen! Kiitin mielessäni paitsi omaa ajohistoriaani myös vastaantulijoita maltillisista kohtaamisista. Lappilainen hallitsee talviajon.

Vietin viikonloppua Ylitorniolla ystäväni Anjan täyttäessä täydet pyöreät. Hän on vireä eläkeläinen, monessa mukana ja reippaana halusi myös reippaat juhlat. Pätkä kutsusta: Kutsuni teema on: EI KUKKIA, EI LAHJOJA, TULE VASTAANOTTAMAAN YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KANSSANI! Varaa asuksi sisäpeli­ / kuntosalivarustus+ uimapuku ja pyyhe. Pelisaleissa valmiina lentopallo boccia­pehmopetankki­ tasapainorata­ erityisliikuntavälineitä yms.
Alotimme Kuntotalossa lauantaina puolenpäivän aikaan ja jatkoimme illallisella Karemajoilla, halukkaille oli tanssia orkesterin säestyksellä yli puolen yön, tarttuipa itse sankarikin mikkiin.

Nämä syntymäpäivät olivat virkistävän toiminnalliset, viihdyin kuin kala vedessä, vaikka tunsin suuresta vierasjoukosta vain sankarin ja pari muuta vierasta. Kiitos Anja !

4 kommenttia:

  1. Kuulosti mukavalta, ja reippaalta. Olen sinun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa ja kiitos kutsusta, mielelläni tulen vieraisille blogiisi ! Oma kirjoitusintoni on laantunut viimeaikoina, mutta en osaa oikein lopettaakaan...

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Oli ne, poissa pönötys! Ja niin monta hassunhauskaa muistoa sankarin kanssa elettiin uusiks!

      Poista