Hae tästä blogista

perjantai 15. heinäkuuta 2016

Taukopaikka


Pyrähdys eteläiseen suomeen sujui rattoisasti, menomatka vesisateessa autoillen, kotiinpäin palaillessa oli mitä kaunein kesäpäivä. Aiheena ajelulleni oli kummipojan häät.
Onnea vielä Heidi ja Hannu!

Kotimatkalla Shell Hartola sattui matkani varrella sopivaan kohtaan, auto pyysi lisäystä tankkiinsa ja kuljettajallakin oli vessahätä. Viivyin tauolla paljon aiottua kauemmin eikä syytä tarvitse arvailla. Ikinä näkemistäni huoltoasemista tämä on ylivertainen!
WC-tilat olivat viihtyisät, siisteys oli huippua, siivouslistakin oli kävijöiden nähtävänä. Sisustuksessakin oli mielenkiintoisia yksityiskohtia.

Matkustajien viihtyvyyttä on ajateltu myös ulkoalueilla. Alapihalle on rakennettu kaiken ikäisiä ja -karvaisia matkalaisia varten virkistäytymiseen houkuttelevia pisteitä. On mahdollisuus heitellä frisbeekiekkoa, pomppia tuossa trampoliinilla, heitellä koripalloa... aivan pienille lapsille oli turvallinen vesileikkipaikka rannassa. Laiturilta voi vaikka pulahtaa uimaan. Koirillekin on oma uimapaikkansa.
Minun onneni oli täydellinen; kävelin paljain varpain suurella nurmikkoalueella!

2 kommenttia:

  1. Olipas ihana nimi La KardeMumma!Ollapa kesää pitkästi, että ehtisi nauttia kaikesta, mitä haluaisikin tehdä. Minunkin lomani 4viikkoa oli kuin unennäkö, jotenkin aloin pelätä heti alkumetreillä, ettei vain loma loppuisi. Hitsit, kun sitä ei osaa olla kunnolla, nauttisi vain aina yhden päivän iltaan saakka, eikä murehtisi tulevaa. Sulla oli hyvä reissu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, juu oli hyvä reissu! Otin vielä Kemistä kaksi puolalaista liftaripoikaa matkaseurakseni, he opettelivat sanomaan suomeksi joulupukki ja minä samaa puolaksi, arvaa kumpi onnistui paremmin! Upeita matkaseuralaisia!
      Hetkestä nauttiminen on taitolaji, aikuisena mieli tahtoo laukata seuraavaan hetkeen. Sinulla on pieniä opettajia, taitavia hetkessä viipyjiä...kuvat 'mukavaa jussia'-jutussa kertovat omaa kieltään!



      Poista