Hae tästä blogista

maanantai 31. tammikuuta 2011

Luistaa...ei luista....

Hiihtokausi on osaltani käynnissä, mutta sukset tuottivat pettymyksen. Käytin niitä viime talvena huollossa urheiluliikkeessä ja pohjiin laitettiin pitoteipit. Hiihtelin kevätladuilla eikä ongelmia ollut luiston tai pidon suhteen, mutta nyt pakkaslumilla ja pehmeillä laduilla meno tökkii. Näyttää olevan tarkkaa noudattaa lämpötila- yms.suosituksia.
No, pitänee ryhtyä joko tee-se-itse-toimiin tai odotella voitelulle sopivampia kelejä, jotka ovat kyllä mieleisiäni.

Ajatukset askartelevat koiramaisissa mietteissä, kuinkas muuten.
Oli ilo tavata "pentujani" ja samalla hiukan haikeaa. Antauduin niin täysillä niiden hoitoon ja kasvatukseen, että "tyhjän sylin syndrooma" ei ole pelkastään vitsi.
Onneksi tuttavillani on koiria, joiden vaiheita voin seurata.
Olin viime kesänä katsomassa BH-koetta täällä Rovaniemellä ja siinä katsellessa iski kaipuu koiran kanssa kehään! Muistin Juusoani ja miten nautittavaa oli tehdä sen kanssa yhteistyötä!
Aika aikaa kutakin.

Nyt taivaanrannalla eletään jälleen tiiviissä odotuksen tunnelmissa, Kennel Lapland'siin syntyy näinä päivinä kääpiösnautsripentue!
Toinen koiramainen odotus liittyy Tankavaarasta alkaneeseen ystävyyssuhteeseen, olen menossa hoitamaan  kahta sakemannia, Matildaa ja Jannua, niiden isäntäperheen loman ajaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti