Hae tästä blogista

maanantai 20. toukokuuta 2013

Latautunut Laku



Takana hieno viikonloppu ja ihka ensimmäiset kesäsäät. Kuten arvelinkin edellisessä jutussani pyöräily oli ykkösjuttu, mutta vastoin arveluitani jätin kaikki kaupungin tapahtumat omaan arvoonsa ja nautin auringosta, vapaudesta ja maisemista...ja niistäkin aivan yksin!

Arki alkoi myös mukavasti, Mindi-pirpana saapui Taivaanrannalle minua viihdyttämään pariksi päiväksi. Tai no, katsotaan milloin palautan sen Iipalle.

Uusille lukijoilleni kerron, että tämä Mindi on sama Matilda-koira, joka oli luonani viime kesänä ja jolle etsittiin silloin uutta kotia. Uusi koti löytyi monien mietteitten jälkeen Iipan luota. Iippa laittoi koko paletin uusiksi nimeä myöten.
Keskustelimme silloin paljon tästä koirasta ja siitä mitä se tarvitsee jotta siitä tulisi helppo ja miellyttävä seuralainen.
Itse en ollut enää halukas sitoutumaan niin suureen ja vaativaankin urakkaan, koiralla oli ikää jo seitsemän kuukautta. Se ei ollut siihen ikäänsä mennessä saanut nauttia 'pentujen eskarista', jota minä pidän ehdottoman tärkeänä.
Iippa otti haasteen vastaan ja nyt saamme nauttia hänen työnsä hedelmistäMindi on vilkas, iloinen ja ystävällinen koira, joka osaa myös käyttäytyä.

2 kommenttia: