Hae tästä blogista

torstai 4. heinäkuuta 2013

Suunniteltua

Olin suunnitellut (minä suunnitellut ??!!) lähteväni tänään reissuun, mutta kuten niin usein ennenkin kävi niin että teen jotain muuta kuin aioin. Eilinen päivä oli täynnä energiaa ja kotitöitä tuntui riittävän ja riittävän... 'Työpäivän' päätteeksi sauna kuumaksi ja tuoreista lehdeksistä vasta. Suomalaista onnea!
No, päivät ovat peräkkäin, eivät päällekkäin, lähtöä voi hyvin siirtää kun sitä ei ollut sidottu kelloon eikä kalenteriin.

Aamun avauksena pari kupillista kahvia ja kurkistus facebookiin. Olen kertonut aikaisemmin tässä blogissani Unskista (Kysymys luontoiltaan 5.5) , armoitetusta kynäniekasta. Unskin viimeisin tilapäivitys avasi näkyviin seuraavan tekstin:
"Muistathan että menneesi on varjo joka seuraa perässäsi, vaikka kuinka kuljet kohti kirkkaampaa valoa. Ja se varjo on tie, joka on näyttänyt sinulle tien, jota pitkin olet jo täällä"
Um. 3.7.13


Tuohon tekstiin sisältyy suuri viisaus, joka antaa vastauksen kysymykseen MIKSI. Kysymys jota pikkulapset toistavat kyllästymiseen saakka, mutta joka on kaiken oppimisen ja kehityksen alku ja juuri. Ymmärtämällä oman historiasi tiedät kuka olet ja miksi olet sellainen kuin nyt olet. Voit myös kääntää kulkusi suunnan.

Tämä peevelin bloggeri tekee omia säätöjään jälleen, tekstin koko ja kirjasin muuttui omia aikojaan, prkl !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti