Hae tästä blogista

sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Uusi telefooni


Kaikenlaisesta tekniikasta kiinnostuneena mietin kauan ja hartaasti älypuhelimen hankintaa. Käytin näihin päiviin saakka vanhaa Nokialaista ja painelin sen näppäimiä, toisinaan hermostumiseen saakka.
Se on malliltaan sellainen liukukansipuhelin ja siinä on ihan kelvollinen kamerakin, mutta se on uudesta saakka ollut varsinainen murheenkryyni. Puhelin on ollut kolme kertaa huollettavana mutta ei se siellä parantunut.  Sen näppäimet eivät useinkaan halunneet ottaa vastaan komentoja, ärrrhhhhh. Siitä liukukansisysteemistä minä kyllä pidän vieläkin.

No, esiskelin pari kuukautta uutta puhelinta, katselin eri merkkejä, malleja, hintoja...ja monen mielen muutoksen jälkeen Taivaanrannalla siirryttiin hipaisten käytettäviin valikoihin : )

Ihmeen hyvin pääsin jyvälle tämän Sony Xperian systeemeistä enkä enää palaisi mistään hinnasta vanhaan Nokialaiseeni.
                                                        

4 kommenttia:

  1. Työpuhelin on 5 vuotta sitten maksanut 49 €, Nokia. Siinä on peräti 2,7 cm x 2,7 cm näyttö! Elikkä mä en näe siitä mitään. Kaiutin on surkea, ettei siitä juuri kuulekkaan, hyvin pitää arvata mitä soittaja sanoo. Näppäimet ovat niin ihanan loogiset, että kun käytät puhelinta, menee usein vahingossa typerä kolikkopeli päälle! Eikä vaan minulla! Oma puhelin on jotain superhyper mahtavaa tuohon verrattuna. Kyllä hyvä luuri on ilo! Onnea uudesta!! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tillariina! Nokian 'kujanjuoksu' johti ilmeisesti siihen että markkinoille päästettiin keskeneräisiä tuotteita. No nythän Nokian kohtalo tiedetään...ikävää silti.

    VastaaPoista
  3. Mulla meni kanssa hipaisupuhelin ihan jo alkumetreillä toimimattomaan oloon...nyt mulla on täysin perusnokialainen, voin tehdä kaiken tarpeellisen mutta kamera on huono siinä. Älypuhelin...mä en vielä koe tarvitsevani sitä, kun pääsen joka kellonlyömällä nettiin, jos haluan...mitähän muuta siinä älyssä sitten olisi? Ei tiedä, mitä jää paitsi, kun en ole tutustunut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käyttötarpeen mukaan puhelin...minulla ne tarpeet kasvaa ihan ittekseen. Myönnän suosiolla, että jos tyytyisin vain soittamaan puhelimella olisin pärjännyt entisellä.Mie soitan erittäin vähän.. Mutta kun mie lähetän paljon tekstiviestejä se näppäinten toimimattomuus ärsytti.

      Poista