Hae tästä blogista

sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Huoltoa

Saumurini on ollut hyllytettynä vaatehuoneessa jo vuosia. Kunnes ajattelin lisätä vanhoihin pituudesta :) kutistuneisiin housunlahkeisiin uudet resorit.
Siinä sitten olikin tulla uskonpuute, kun kone katkoi lankojaan... siis rasvaa koneeseen ja uusi yritys... ei onnistunut.
Käyttöohje toki oli tallessa, miehän en koskaan hävitä mitään. Sitä selaillen tutkin langoituksen järjestystä väsyksiin asti. Yön yli nukuttuani uusin voimin sain kuin sainkin koneen toimimaan.

Mitä tästä opimme?
Kaikkea käytettäväksi tarkoitettua täytyy käyttää ja huoltaa jatkuvasti käyttövarmuuden takaamiseksi. Pätee niin koneisiin kuin koneen käyttäjäänkin. Siis mars ulos huoltamaan käyttäjän kuntoa!



2 kommenttia:

  1. Kyllä, jokaista koneistoa tulisi huoltaa! Jätin kerran ompelukoneen unholaan ja oman onnensa varaan...tapoin sen sillä lailla hitaasti. Nyyh.Mulla on taas tapana hävittää kaikki ohjekirjat...huokaus.

    VastaaPoista
  2. Huohhh....niin se on... Kummallista miten voikin käyttämätön mekaaninen laite mennä epäkuntoon! Toivottavasti sinun ompelukoneesi antaa sinulle anteeksi ja herää vielä henkiin, se kun on hyvä kumppani taistellessa liian pitkiä housunlahkeita vastaan : )

    VastaaPoista