Hae tästä blogista

tiistai 10. huhtikuuta 2018

Timantteja hangella

Se on tätä nyt - pakkasta, lunta, aurinkoa, hanget hohtavat tuhansin timantein! Nuo jääpuikot hurmaavat ilmestymisellään jokainen kevät. Minulle kuitenkin ensimmäinen kevään merkki ovat harakat ja varikset. Se kun ne alottavat räkätyksensä ja pesätarpeiden keruun niin aikaisin kun ei vielä muita kevään merkkejä näy.
Blogin päivittäminen ei ole innostanut, samat asiat toistuvat, vuoden kierron seuraaminen ja säistä puhuminen on suomalaista small talk'ia.....mitäpä niistä uutisoimaanl

Vapaaehtoisuus kuuluu edelleen arkeeni, tosin sekin on vähäisempää kuin ensimmäisinä vuosinani, mukaan liittyy uusilta kursseilta tulleita ja heille pitää järjestää 'töitä'. Jotenkin tämä minun arkeni on urautunut uomiinsa, ei ole ilmaantunut mitään uutta suurta mielenkiinnon kohdetta. Jos ei sitten tätä lasketa; olen liittynyt Rovaniemen lähiruokarenkaaseen ja haen sieltä evästä pöytään pantavaksi. Kananmunia, tuoretta kalaa, hunajaa. Vapaana laiduntavan karjan lihaakin olen ostanut, mutta enemmän pysyttelen kala-kananmunalinjalla. Tuoretta kalaa saa kyllä Torimarketistakin, mutta nuo tuoreet kananmunat suoraan tuottajalta ovat suosikkini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti