Hae tästä blogista

keskiviikko 17. kesäkuuta 2020

Son kesä !

  
 Hiljaiseloa viettänyt blogi herää hetkeksi henkiin.
Kaikenlaista pienimuotoista on tapahtunut kevään aikana, eniten kuitenkin iloa tuottanut erään pentueen odotus ja niiden luovutusikään tulo.
Ei, ei tullut pentua minulle itselleni vaan ystävälleni Iipalle. Joka käytännössä tarkoittaa, että Taivaanrannalla nähdään Mindin lisäksi pieni päivähoitolainen aika ajoin.
Meillä on Iipan kanssa vuosikymmeniä jatkunut yhteiselo koiraharrastuksen merkeissä. Monta pentuetta olemme yhdessä 'synnyttäneet' ja tavoille opettaneet.                                          
Aina kaikki ei ole sujunut  hyvin,  olemme joutuneet turvautumaan päivystävän eläinlääkärin apuun,  iltamyöhällä tietenkin ja naapurikuntaan. 
Tai kerrankin kun kaikki tuntui sujuvan odotetusti, synnytys pitkittyi ja yksi pennuista syntyi elottomana. Oli koskettava hetki, kun Iipan kokemuksella ja sinnikkyydellä pikkurääpäle virkosi eloon. 

Koronakevät on omalta osaltani sujunut ongelmitta. Välttelin kaikkea tarpeetonta liikkumista ihmisten ilmoilla, täällä vaarassa riitti väljyyttä käveleskellä mielenvirkistystä ulkona. 
Vaikka maaliskuussa aluksi olikin outoa, kun kaikki aktiviteetit pysähtyivät kuin seinään oli lisääntynyt vapaa-aika tervetullutta. Jälleen elämää ilman kelloa ja kalenteria! Kun sitten viimein uskaltauduin kaupungille suuntana oli Rovaniemen polkupyöräkaupat. Sähköpyörää mielin. Ei vaan löytynyt mieleistä, olivat nopeammat vieneet parhaat. Kun asuu näinkin 'vaarallisessa' kaupungissa pyöräily on rankkaa touhua. Menet minne menet kotiin paluu syö naista, ja vallankin kesäkuumalla. 

Hyvät lukijani, toivotan teille iloista ja kaikinpuolin mieleistä juhannusta !

2 kommenttia:

  1. Oli outo kevät, itseltäni loppui kaikki harrastukset kerralla ja oli outoa, kun olisi ollut aikaa tehdä vaikka mitä, olinhan jäänyt eläkkeelle edellisvuonna ja olin odottanut päiväkurssejani. Kesä meni sitten vain jotenkin ohitse, joitakin kursseja (käsityö) järjestettiin alkukesästä ja sitten oli taas suvantovaihe ja nyt ollaan taas tässä koronatilanteessa. Kurssimme pyörivät vielä mutta olemme just kahden sairaalapiirin keskellä; Pohjanmaalla on menossa leviämisvaihe ja meillä Etelä-Pohjanmaalla on menossa kiihtymisvaihe koronassa. Maskejakin olen virkannut ja vuorit ommellut niihin. Maskin käytöstä on tullut jokapäiväistä. Kummallista, miten nopeasti me totumme uusiin asioihin, hyvä toki niin. Oikein mukavaa syksyä ja talven odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa mukava lukea kommenttiasi! Kun ei enää aktiivisesti bloggaa ei tule myöskään avattua blogia. Niinhän se on, kaikkiin meihin vaikuttaa ja on vaikuttanut lähes koko kuluvan vuoden koronatilanne. Kenelle mitenkin. Kaupoissa käydessä huomaa, että iäkkääämpi väki on varovaisempaa ja huolehtii varotoimista mutta keski-ikäiset(varsinkin miehet) viisveisaavat niistä.
      Jotain uutta kuitenkin olen kokeillut tällekin syksylle, kävin pariin otteeseen pulahtamassa Kemijokeen, vesi oli +4 asteista : )
      Jaksamista ja terveyttä sinulle!

      Poista