Hae tästä blogista

lauantai 7. heinäkuuta 2012

Noutaja ?????

Jos kädet ovat varattuna pitää käyttää eläinmaailmasta tuttuja keinoja taakan kantamiseen :-))

Olen miettinyt, miksi tämä leikkaus tuntuu jotenkin helpommalta kuin edellinen. Leikkaushaavaa tarkasteltuani (peilillä) ynnä vilkkaan aivotoiminnan tuloksena olen päätynyt kirurgin päättäneen tehdä niin pitkän viillon, että suuremmatkin kädet mahtuvat operoimaan !
No eikun tämänkertainen haava on lähes kaksi kertaa pitempi kuin toisella puolella oleva ehkä siksi, että siellä on ollut enemmän tilaa työskennellä.
Ja käsialansa se on kirurgeilla niinkuin muillakin käsityöläisillä (sanoo parturi)

Ihan helppo nakki tämäkään ei silti ollut, vahvat kipulääkkeet toivat mukanaan pahoinvoinnin ja kävelyharjoittelu sujuu pienissä pätkissä.

8 kommenttia:

  1. Voi kiitos kiitos! Neliraajakävelyä muutama viikko ja kyllä se siitä...juhannusnäyttelyn menetys harmittaa, odotin sitä niin.

    VastaaPoista
  2. Tulin ilmoittamaan, että vuodatus on "kaatunut", eli operaattoria vaihdetaan ja menee kuulemma ainakin kuukausi ennen kuin vuodatuslaiset pystyvät jatkamaan bloginsa kirjoittamista (jos pystyvät...kuvatkin katosivat). Nyyyyh.

    Voi olet jo tuossa vaiheessa...nyt hankit sinne sellaisen laukun, jossa on pitkät hihnat ja se roikkumaan kaulaan! Sellaista käytin, kun jalkani oli poikki ja jouduin kuljettamaan puhelinta sisälläkin liikkuessa, muutoin olisi soittaja tilannut ambulanssin, jos en vastannut. kulejtin kassissa kirjoitusvälineitä, vesipulloa, puhelinta ja kaikkea sellaista pikkusälää.

    Oikein paljon sulle toipumisia...näytät hyvänoloiselta!!!! Halauksin

    VastaaPoista
  3. Voi harmi tuota vuodatusta! Pysyvätköhän tekstit tallessa? Kuvien katoaminen on kyllä iso vahinko, nehän ovat olennainen osa kokonaisuutta!
    Meillä on kenties erilainen seurapiiri, omani on tottunut Rouva Omatoimiseen, eivätkä hätkähdä pientä 'kartalta' katoamista! Tosipuheella minulla on aivan ihanat naapurit!
    Halaukset sinullekin, aurinkoisia kesäpäiviä ja hyvää mieltä!

    VastaaPoista
  4. Toipumisia täältä sateen keskeltä!

    VastaaPoista
  5. Kiitos! Tänään poistettiin tikit. Joka päivä eteenpäin...

    VastaaPoista
  6. Ihanaa, oltaispa lähempänä. Olis kiva nähä :)Tulisitpa takuulla saamaan kolmelta aikas lailla märät halaukset ;)

    VastaaPoista