Hae tästä blogista

maanantai 1. huhtikuuta 2013

Valinnan vaikeus

Olen keskittynyt viimeaikoina enemmän uuteen, siispä haluan palata hiukan taaksepäin mietteissäni. Mietin jälleen lemmikin valintaa..tai paremminkin sen vaikeutta. 

Elämässäni on ollut koiria, joista jokainen on ollut tärkeä omana itsenään. Jokainen niistä on jakanut jonkun vaiheen elämässäni, ollut paras kumppani.
Olen perehtynyt koiran lajinomaiseen käytökseen, oppinut lukemaan koiran elekieltä, ja samalla paljon myös itsestäni niitä kouluttaessani.

Pitkä aika ilman lemmikkiä on antanut tilaa uusille ajatuksille, lähinnä lemmikin lajista. Miksi sen pitäisi välttämättä olla koira?
Kissa? Niitäkin minulla on ollut ja sitä myötä jonkinlainen ymmärrys myös kissasta lemmikkinä.
Ennakkoluulottomana ja impulsiivisena eläjänä olen harkinnut myös kaksijalkaisen lemmikin ottamista..............
Tarkastelussa on ollut useasta vaihtoehdosta myös hiukan erikoisempikin yksilö, ulkomaantuontiuros. Kuten aina näissä tapauksissa on syytä tarkastella huolellisesti vastaavatko lemmikistä saadut tiedot todellisuutta. Tosin jalostuskäyttö tässä tapauksessa on poissuljettu. 

Seuraava lemmikki Taivaanrannalla voisi siis olla pystyasennossa kahdella jalalla  kulkeva ja mahdollisesti englanniksi ääntelevä. Trimmauksessakin pääsisin helpolla, vain päänalueen siistiminen riittää : )



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti