Hae tästä blogista

maanantai 24. kesäkuuta 2013

Hiukan eilisestä

Juhannusnäyttely on takana päin tältä vuodelta, mustahopeitten kääpiösnautsereiden osalta se oli Rovaniemeläistä juhlaa. Juuri kaksi vuotta täyttäneet pentuesisarukset Rita ja Tenho ottivat kehässään kaiken mitä otettavissa oli! Tätä kirjoittaessani en vielä tiedä ryhmäkehän sijoituksia.
Emppu kisaili eri kehässä, koska se on pippurisuola-värinen. Hyvä tulos sillekin, junioriluokka ja kolmas näyttely ja joka kerran ERI!
Kameraa en ottanut lainkaan mukaan näyttelyyn, puhelinkin pysyi tiukasti taskussa...silti lainakameraa tuli käytettyä  oikein urakalla kehän laidalla kun tunnelma alkoi tiivistyä. Ehkä niistä kuvista joku päätyy yllä oleviin linkkeihin.
Tuomarityöskentelyä ihailin, tehokasta ja näytteilleasettajia huomioivaa. Sadekuuron ajaksi hän pysäytti kehän ja jatkoi tiiviiseen tahtiin kuuron tauottua, yksi arvosteltavana ja toinen valmiiksi pöydälle..oli myös miellyttävä seurata osaavia handlereita.

Mitenkähän tämä taas tuntuu kuin olisin vanha sotaratsu, joka rummun päristessä nousee takajaloilleen : )

2 kommenttia:

  1. saa sitä takajaloilleen nousta!

    Et usko...ohitin jotenkin tuon nautseri -sanan..ja mietin, että mitä kumman keihäänheittäjiä, mikä kisa...pippurisuolan värinenkin kilpailija...näytteilleasettajia...lopulta aloin uudelleen lukea, heh...nauru maittoi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eläköön aivojen oikulukutaito !!!! Joskus se tekee kepposia : )
      Sinulla on nappeja joka tarpeeseen, jos sattuisi jostain kletusta (?) uupumaan... Touhukasta kesää teille Pyryn ja Eliaksen kanssa!

      Poista