Hae tästä blogista

sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Elämää konditionaalissa

Pyhien rikkomat viikot ja sen myötä hiljentynyt arki asettaa omalle viitsimiselle haasteita. Voisin lähteä kävelylle katselemaan ihmisten jouluvaloja, voisin käydä vaikka hiihtämässä, voisin piipahtaa kylästelemässä, voisin vetää hikijumpan kotikonstein...
Tämä on nyt sitä elämää, joka ei ole tavoittelemisen arvoista, mutta joka on ajoittain paikallaan kaiken suorittamisen keskellä.  Hiljentyminen on tarpeen, mutta rajansa silläkin, ruumis kaipaa rääkkäämistä : )
Hiihtämään olen toki päässyt, vaikka keli on ollut lähellä nollaa. Yllättäen sukset ovat luistaneet hyvin, kiitos nykyaikaisten voiteitten. Viitseliäisyys kuitenkin on ollut hakusessa näinkin mieluisessa tekemisessä.
Joitain aivan erityisiäkin aktiviteetteja sentään on tullut näiden pyhien aikaan harrastettua. Kuten tapaninpäivä-ajelu kuopuksen kanssa Ouluun katsomaan esikoisen uutta ja vielä keskeneräistä autotallirakennusta.
Esikoisella on ollut 'ikuinen' haave omasta autotallista, jossa voisi harrastaa autojen rassausta, mutta asumismuoto ei ole mahdollistanut sitä. Muutto omakotitaloon vajaa pari vuotta taaksepäin on pannut haaveeseen vauhtia ja pihalla nököttävät autovanhukset päässevät ennenpitkää käsittelyyn.  

Voisin myös jälleen herätellä käsityöharrastustani..uutta pipoa varten olen jo ostanut lankaakin, mutta puikot pitäisi vielä etsiä kätköistään : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti