Hae tästä blogista

tiistai 31. joulukuuta 2013

HYVÄÄ VUOTTA 2014 !



Palaan ajatuksissani vuoden takaiseen aikaan.
Silloinkin kirjoitin uudenvuoden aattona tekstiä blogiini, ja kun katson sitä nyt kuluneen vuoden nähneenä voisin kirjoittaa täsmälleen samat sanat = "Vuoden vaihtuessa ovi on raollaan tuntemattomaan tulevaisuuteen, toiveita, unelmia ja suunnitelmia....aika saa näyttää mitkä niistä toteutuvat."
Näinhan se usein on, voisin sanoa jälkiviisaana. Moni asia on kuitenkin kiinni omasta tahtotilasta. Kuten omalla kohdallani matkustaminen, koirattomana se on nyt helppo toteuttaa. 
Koiran virka elämässäni on sivutoimisesti täytetty, siihen virkaan on luontaisesti asettunut Mindi-Pirpana. Tosin en ole vieläkään hylännyt kokonaan ajatusta, josta kirjoitin huhtikuun 1 pnä. 

Neuvokas kuuluu edelleen elämääni, niin myös kansalaisopisto ja vesijumppa uimahallilla...elementit jotka rytmittävät viikkojani.

En myöskään halua hylätä blogiani, tätä rakasta 'kalenteriksi' muodostunutta tuotosta, josta on niin helppo tarkistaa mitä tuli sanottua ja milloin, kirjoittamiset vain ehkä  harvenevat... : )

Toivotan teille hyvät lukijani Hyvää Uutta Vuotta netistä lainatuilla sanoilla- Edessä on sata ovea, tuhat tietä. Valitse sydämelläsi, punnitse tunteella, käytä hiven järkeä. Ovet on tehty avattavaksi, tiet tallattavaksi, elämä elettäväksi !

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Toivotan sinulle myös kaikkea hyvää tälle alkavalle vuodelle! Toivotan myös antoisia kuvaussessioita, niiden tuloksista me muut saamme nauttia!

      Poista