Hae tästä blogista

perjantai 18. joulukuuta 2015

Solekko tehä !




Vuoden pimein aika ja Taivaanrannalla aktiivisuus pohjalukemissa. Vaikka joulu kolkuttelee jo oven takana. Pieni erä pipareita ja rommi-rusinakakku kuitenkin odottavat kaapin perukoilla mahdollisia kahvivieraita.

Aamun avaus facebookissa sai leveän hymyn kasvoilleni, pohjoisessa on elämää ja yrittäjyyttä, joka nojaa vahvasti omiin juuriinsa! Erityisesti Paperivalon tuotteissaan käyttämästä Tornionjokilaakson murteesta ja tokaisuista herahtaa hyvä mieli! Ne nostavat mieleen monta hauskaa tapaamista ja tapahtumaa menneiltä vuosilta. Ajalta, jolloin tuli lähdettyä vaikkapa iltamyöhällä Aavasaksalle kuvaamaan tulvivaa Tornionjokea. Tai Pyhätunturille kuuta kuvaamaan...

2 kommenttia:

  1. Ihania juttuja!

    "Isä viihtyy yleensä oikeen hyvin soffalla. Mutta joulun aikahan se on kauhian levotoon. Aaton aattona soon kaks tuntia mettäs hakemas joulukuusta. Ja aattona soon pois tunnin justihin silloon, ku pukki käy." (Markku Huhta)

    Hyvää ja jouluista oloa ja iloa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos toivotuksista! Vietin joulunajan todella hiljaisesti tavaten minulle tärkeitä ihmisiä. juuri nyt mieleni täyttää kiitollisuus siitä että heitä on.
      Sinulle toivotan terveyttä, iloa ja toteutuvia toiveita tulevalle(kin) vuodelle!

      Poista