Hae tästä blogista

perjantai 31. joulukuuta 2010

Jää hyvästi vanha vuosi!

Happy New Year!
Toivotan lukijoilleni  kaikkea hyvää Uudelle Vuodelle!

Säilyttäköön uusi vuosi sen mitä rakastat, tuokoon tullessaan sen mitä kaipaat ja vieköön mennessään sen mitä taakkana kannat.
Kulunut vuosi osaltani kului pentusuunnitelmia toteuttaessa. Pennut kasvoivat luonani luovutusikään saakka ja muuttivat uusiin koteihinsa joulun alla. Jokaista kaipaan sen oman persoonallisuuden tähden. Toivon ja uskonkin saavani seurata Nellan, Vilman, Sulon ja Eetun elämää ja kuulumisia.
En ole unohtanut Leviäkään =Lapland's Arctic Angstrom, jonka kanssa olen saanut seurustella. Odotan tapaamistamme....
Taivaanrannalla vuosi vaihtuu vailla erityisiä seremonioita, mutta taidanpa ulkoiluttaa kameraani illalla Rokella. Se on kuusikymmenluvulla suljettu kaatopaikka, josta on hyvät näköalat joka suuntaan. Ihmisillä on tapana kokoontua sinne ampumaan raketteja joka uudenvuoden aattona.
Paikalla toimi jossain vaiheessa myös laskettelurinne. Korkeusero ei nähtävästi riittänyt kilpailemaan Ounasvaaran kanssa ja laskettelusta muistuttaa enää hissirakenteiden kivijalka alhaalla.
Roke on suosittu ulkoilupaikka kaikenikäisten rovaniemeläisten keskuudessa komeitten näköalojensa vuoksi. Varsinkin kevättalvella pulkkamäki kerää lapsiperheitä nauttimaan ulkoilusta yhdessä. Itse käyn myös usein siellä maisemia ihailemassa, varsinkin revontulet näkyvät parhaiten sieltä. Kutsun paikkaa omaksi Kotitunturikseni.

1 kommentti: