Hae tästä blogista

lauantai 11. heinäkuuta 2015

RoPS'n roll

Vaikka talous on tiukalla Rovaniemi rakentaa ja parantaa tiestöään. Siinä sivussa valmistui Keskuskentälle paljon keskustelua herättänyt uusi hulppea katsomo vanhan puisen lisäksi.
Kävin koeistumassa uuden katsomon muovisen kuppituolin, mutta se tuntui kolealta ja niinpä siirryin vanhan katsomon paljon pelejä kokeneille puupenkeille odottamaan ottelun alkua. Vanhassa puussa on sellaista lämpöä, joka syntyy vain ajan patinoimana.
Ja se tunnelma! Väittäisinpä, että tunnelma tiivistyy ja kohoaa, kun katsojat seuraavat kylki kyljessä ottelun kulkua! Itse paikalla olleena ja RoPSin pitkän voittoputken jatkon todistaneena viihdyin vanhan katsomon tunnelmassa.
Mutta se, mistä en urheilussa pidä on väkivalta. RoPS hallitsi ensimmäistä puoliaikaa 2-0 ja toisen puoliajan alussa vastustaja eliminoi kannaltaan vaarallisimman pelaajan pois kentältä! Hyi!

Jalkapalloon kuuluu erottamattomana fanijoukot, jotka matkustavat omiaan kannattamaan vierasotteluihinkin. Lähelläni istuvien HJK:n fanien kannustushuudot *huono tuomari huono ihminen - hieno tuomari hieno ihminen* (tilanteesta riippuen) naurattivat rovaniemeläiskannattajia. Myöskin kaikenlaiset sutkaukset  eri joukkueitten kannattajien kesken luovat tunnelmaa.

4 kommenttia:

  1. Tuosta katsomosta olikin pieni uutinen. Toivotaan, että investointi kannatti ja ettei peffa jäädy muovipenkillä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Harrry! Uusi katsomo on Rovanieimellä iso juttu, vuosien kiistelyn ja jahkailun tuotos. Eikä vanhaan katsomoon toki sovikaan suurta yleisömäärää, loput sitten nojailivat aitaan...RoPS on kuitenkin veikkausliigan kärkikahinoissa tänä vuonna ja tuossa pelissä oli yli 4700 katsojaa, molemmat katsomot täys ja vielä riitti aitoihin nojailijoitakin, joten jatkossa uskon uusille kuppituoleillekin riittävän istujia.

      Poista
  2. Minulla on vielä aika monia tuttuja Roissa, joten näin fb:ssa kuvia tuosta katsomosta. Kuvissa näytti tosi isolta. Noilla vanhoilla penkeillä on pari kertaa istuttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, kun entisenä rovaniemeläisenä seuraat juttujani. Minä puolestani olen sieltä sinun maisemistasi syntyisin, Näin tämä netti yhdistää ihmisiä, pitää olla vain jokin yhteinen nimittäjä : )

      Poista