Hae tästä blogista

perjantai 5. marraskuuta 2010

Iipan innovaatio

Pennut ovat nyt tasan kaksiviikkoisia ja ovat saaneet "jatkettavan sängyn" niinkuin lapset ainakin kasvaessaan.
Verkkoelementit on vuorattu pahvilla etteivät pennut voi kiivetessään repiä kynsiään tai työntää päätään verkon silmästä. Siniset laatikot ovat se jatko-osa, niitä siirretään sitä mukaa kun pennut tarvitsevat enemmän tilaa. Keskellä on pahviportti, josta Tiitu pääsee hoitamaan pentujaan.  Makuualustan ja portin välissä on sanomalehti-WC  jota ei kuvassa näy.         


Nukuin ensimmäisen yön pitkästä aikaa omassa sängyssäni ja myös Tiitu yöpyi boksissaan, joka sekin on makuuhuoneessa. Sieltä se oli käynyt hoitamassa pentujaan, koskapa en kertaakaan herännyt yöllä.
Kaunista pakkasaamua emme halunneet viettää sisällä vaan lähdimme metsään lenkille asianmukaisesti vaatetettuina. Tiitulla on nisiensä suojana keinoturkis, Iidalta peritty "tissiliivi", mutta häveliäisyys estää julkisen alusasun esittelyn.
 Kun Iida sai pentuja v.-99 oli vuosisadan pakkastalvi, -42 ei ollut harvinaista ja Iidan piti siitä huolimatta päästä ulos tarpeilleen. Imettävän koiran nisät ovat pakkaselle arat, joten tein Iidalle paksusta keinoturkiksesta hiukan muotoilemalla koko mahan peittävän suojuksen, josta jalat tulee läpi ja näin se pysyy siellä missä sen kuuluukin suojata! Kaunis se ei ole, mutta toimii.

1 kommentti: