Hae tästä blogista

keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Pentulan arkea

Uutisten lukija kertoo, että keski-Suomessa on satanut 10 senttiä lunta.Puistelen päätäni, ihmettelen onko lumen sataminen todella uutinen. Nimenomaan tähän aikaan vuodesta.
Tokihan se vaikuttaa ihmisten liikkumiseen, mutta enemmänkin sääkeskustelut ovat medän suomalaisten small talk'kia kuin uutisia.

Pennut saavat hyvän huomenen toivotukset aamuisin ja vastaavat niihin koko vartalollaan, pentukasasta nousee pieniä jalkoja ja päät kääntyilevät äänen suuntaan!
Enää ykköstyttöä ei erota kertavilkaisulla toisista, se on kuronut kiinni sisaruksiaan ja on saanut lisää massaa.
Ykköspojan WC-käynnit eivät ole sattumaa, se on tullut todistetuksi jälleen eilen illalla. Huvittuneena seurasin kun Pumpernikkeli taapersi lehdelle, istui hartaasti hetken ja poistui makuualustalle. Ja jätti jälkeensä pienen lätäkön!

Pentujen sylikäynnit kuuluvat myös rutiiniin. En enää punnitse niitä päivittäin, siksikin on tärkeää käsitellä niitä. Nostan pennun kaulalleni ja siinä seurustelemme hetken jonka jälkeen seuraa "hoitotoimia", tassut ja korvat tarkastetaan, häntääkin hiplataan ja lopuksi rentoudutaan sylissä selällään.
Tiitu seuraa huolestumatta pentujen käsittelyä lattiatyynyltään eikä enää käy tarkistamassa niitä hoitotoimien jälkeen.
Tiitulla on käynyt tuttuja vieraita, se on ollut hyvää totuttelua tulevaa ja toivottavaa vierastulvaa varten. Tiituhan pitää ihmisistä ja mielellään esittelee lelujaankin vierailleen.

1 kommentti: