Hae tästä blogista

sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Pentutreffit

Pentutapaaminen sovittiin pidettäväksi Vilman kotona, jossa on 4 eri-ikäistä ja näköistä koiraa. Perheitttensä ainokaisena eläville pennuille se on oivallinen tapa tutustua laumana toimimiseen. 
Valitettavasti Nella ei päässyt tapaamiseen, mutta poikkesimme Iipan kanssa sen luona menomatkalla.
Nella on sydämellinen pieni neiti, jolla on tärkeä tehtävä: olla koko perheen yhteinen KOIRA. Sitä virkaansa se hoitaakin antaumuksella. Kuulumisia vaihdettiin ja tuleviakin hiukan sivuttiin...Satu-äiti oli pannut pottukattilan tulelle ja ruokki matkalaiset, mikäpä oli jatkaa tapaamaan toisia pentuja... Kiitos Satu !

Saavuimme Vilman luo ehkä sen kuuluisan akateemisen vartin myöhässä, toiset olivatkin jo paikalla ja ulkoilimme aluksi porukalla, ihmiset ja koirat sekaisin.
Oli ilo tavata pennut ja nähdä miten ne osasivat suhtautua niin vieraisiin koiriin kuin outoihin ihmisiinkin häkeltymättä. Lyhyesti sanottuna: ne hallitsivat koiraetiketin säännöt hyvin.
Matkaa aikuisuuteen on vielä ja työtä tehtäväksi mutta pohja on vahva ja siitä on hyvä ponnistaa.

Ulkoiltuamme menimme sisälle ja siellä monenmoisten koirakiemuroitten jälkeen Vilman Anne-emäntä nosti pöydälle ei koiraa (niinkin voisi äkkiä olettaa) vaan itse tekemänsä upeat voileipäkakut! 
Ne maistuivat ja pienen tivaamisen jälkeen emäntämme paljastuikin ammattilaiseksi : )

Pentujen isäkoiran omistaja Marjaana poikkesi myös paikalla näyttelyreissullaan ja oli hänkin ihastunut näkemäänsä.
Paluumatkalla poikkesimme Iissä Pipsan luona. Pipsa on P-pentujen isäkoiran täyssisko, samasta pentueesta.Kiitämme isäntiämme ja emäntiämme että saimme tulla ja tavata meille niin tärkeitä koiria!








PS. tässä vielä linkki Vilman julkiseen ensiesiintymiseen http://www.youtube.com/watch?v=YuyzUu0tIAQ&feature=mfu_in_order&list=UL

1 kommentti: