Hae tästä blogista

tiistai 28. kesäkuuta 2011

Juhannuksena junassa

VR kuljetti minut makuuasennossa Hämeenlinnaan ja takaisin, helppoa ja sujuvaa matkustusta. Oman auton käyttö ei ole järkevää näin pikavierailulla, varsinkaan yksin matkustaen. Ja mukavaa on myös että sukulaiseni ovat asettuneet asumaan rautateitten varsille : )
Serkkuni kuopus pääsi ripille ja sitä kävin juhlimassa.
Juhlaa seuraavan päivän vietimme serkkuni kanssa laatuaikaa menneitä vuosikymmeniä läpikäyden, tapasimme  sukulaisia ja ystäviä, kerrottavaa riitti puolin ja toisin.Yhteisiä isovanhempiamme sekä omia vanhempiamme  muistelimme heidän haudoillaan.






Hämeenlinna on kaunis kesäkaupunki ja siellä olisi paljon mielenkiintoista katseltavaa, mutta koska halusin jälleen  pian VR:n kuljetettavaksi kävimme vain Aulangolla.

Nämä kuvat ovat näköalatornin tasanteelta otettuja.
Rautakaiteen luota alas katsoen on huima pudotus, kameran rannelenkki on syytä pitää huolellisesti ranteeseen pujotettuna.

Sisältörikkaan päivän päätteeksi serkkuni saatteli minut junalle. Serkkuni on loukannut varpaansa ja minulla on myös vaivaa jalassa, joten onnuimme molemmat stereona samaa jalkaa   tasatahtiin kävellessämme asemalaiturilla!

Hupaisa näky vaikkapa pilapiirtäjälle, ja kyllä se nauratti meitä itseämmekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti