Hae tästä blogista

perjantai 20. joulukuuta 2013

Tervehdys Napapiiriltä


Mindi-Pirpana on ollut seuranani piipahdusta pitemmän ajan, olemme kierrelleet lähimetsiä lenkkeillen, mutta myös Napapiiri poroineen, tonttuineen ja turisteineen on tähän aikaan vuodesta kiehtova käyntikohde.

On jälleen se aika vuodesta jolloin kootaan ajatuksia kaiken hössötyksen keskellä...mitä pitikään vielä ostaa...mitä pitikään vielä muistaa...mitä pitikään vielä...
Taivaanrannalla ei hössötetä. Täällä keskitytään nauttimaan puhtaasta luonnosta, kuutamoista, ystävistä lähellä ja kaukana...lähestyvästä stressittömästä joulusta ...Taivaanrannan filosofia käsittää vuoden kokonaisena, kaikkineen.

4 kommenttia:

  1. Jouluusta ilua ja oloa ja kaikenlaasta valoosaa ja rauhaisaa miältä täältä Vilukissin uutishuanehelta toivotteloo itte Vilukissi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos blogiystäväni...sitä samaa toivotan sinne uutishuanehelle.. ja toiveet täyttävää uutta vuotta myös!

      Poista
  2. Hyvää Uutta Vuotta 2014! Pirjo ja kolmikko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päivän valkeneminen muistuttaa, että tilille napsahti lahjana 86.400 sekuntia käytettäväksi ennen seuraavaa auringonnousua. Niitä ei voi pakastaa eikä siirtää, ainoastaan käyttää olemalla elossa tänään. Jokaiselle vuoden 2014 päivälle terveyttä ja kumppanuutta teidän laumalle <3

      Poista